lid worden

Wens je lid te worden van een dynamische imkervereniging in regio Leuven die regelmatig boeiende activiteiten organiseert ?


We staan de leden bovendien met raad en daad bij via ondermeer praktijkvergaderingen op zondagochtend waar jonge imkers met hun vragen terecht kunnen. Tijdens deze praktijkvergaderingen werken we ook samen aan de bijen. Deze vergaderingen worden op regelmatige basis georganiseerd tijdens het bijenseizoen. Jaarlijks hebben we ook onze overlarfdag, onze loog- en waswafeldag,  ons gezellig eetfeest, een uitstap, .... We zijn een vereniging waar zowel bijzonder ervaren imkers als jonge imkers en nieuwelingen de mogelijkheid hebben om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Ook niet-imkers die geboeid zijn door bijen en er meer willen over vernemen of die via hun bijdrage de vereniging willen steunen en alzo bijdragen tot het welzijn van de bijen, zijn natuurlijk welkom.


Om lid te worden stort je je lidmaatschapsbijdrage

op rekeningnummer BE 68 9731 3155 1434 van De Krainer Bieënvrienden VZW

met vermelding van "lidgeld + uw naam" en vul je het inschrijvingsformulier in dat je hier vindt. Een inschrijving is maar geldig na ontvangst van het lidgeld en van het ingevulde inschrijvingsformulier.


In de vereniging zijn er twee soorten leden, de gewone leden en de bijleden.


  • De gewone leden betalen €30. Dit geeft recht op deelname aan alle activiteiten en voordelen geboden door de vereniging. Je ontvangt ook regelmatig het maandblad van de KonVIB en ons verenigingsblad "Blij met een Bij".

      

  • De bijleden betalen € 10. Dit geeft recht op deelname aan alle activiteiten en voordelen geboden door de vereniging.

        Je ontvangt tevens ons blad “Blij met een Bij”

KBlogo